adres en route

Mondhygiënepraktijk De Ronde Venen
Croonstadtlaan 1e
3641 AL  Mijdrecht
0297 - 242252

Wij zijn gevestigd in Gezondheidscentrum Croonstadt (www.croonstadt.nl) boven winkelcentrum De Passage in het centrum van Mijdrecht. De entree van Gezondheidscentrum Croonstadt kunt u vinden in de Croonstadtlaan vlak bij Albert Heijn en naast Slagerij Bader. Via de entree op de begane grond kunt u met de lift of trap onze praktijk direct op de eerste verdieping aan uw rechterhand vinden.

In het centrum van Mijdrecht is parkeren gratis, maar u moet wel een blauwe parkeerschijf gebruiken (maximaal 2 uur). U kunt het makkelijkst parkeren in de parkeergarage onder Albert Heijn of op het terrein achter de Hema. Er zijn diverse invalide-parkeerplaatsen beschikbaar, de dichtstbijzijnde is 30 meter verwijderd van het gezondheidscentrum.

Mijdrecht is met openbaar vervoer per bus bereikbaar vanuit omliggende dorpen en gemeenten. Op de plattegrond hiernaast kunt u zien waar de bushaltes zijn. De Buurtbus vanuit De Hoef, Uithoorn, Amstelhoek, Vinkeveen, Nieuwer ter Aa en Breukelen stopt op de Croonstadtlaan bij het gemeentehuis. De overige bussen stoppen bij de haltes aan de Rondweg.

entree Gezondheidscentrum Croonstadt met onze praktijk daar direct boven
entree Gezondheidscentrum Croonstadt met onze praktijk daar direct boven

sitemap Mondhygiënepraktijk De Ronde Venen
kernwoorden
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten