Het team

In de praktijk zijn op dit moment vier mondhygiënisten werkzaam; Monique de Bruin, Jelleke van Vliet, Agnes van der Jagt en Wahida Abdel Alim Hassan. Algemene informatie over mondhygiënisten van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten kunt u lezen op het tabblad "Folder: 'De mondhygiënist'" welke u kunt vinden door met uw muis bovenaan deze pagina op de tab van deze pagina te klikken.
Ter ondersteuning werken er ook twee balie-assistenten in onze praktijk; Jolande de Bruijn en Paulina Seelen.

 

Monique (M.J.C.) de Bruin
Monique is mondhygiënist sinds 1990 en heeft sindsdien gewerkt in een tandartspraktijk, een praktijk voor parodontologie (tandvleesaandoeningen) en bij een GGD. In 1997 is ze gestart met Mondhygiënepraktijk De Ronde Venen waar ze op dit moment 3 dagen per week patiënten behandeld (maandag, woensdag en donderdag) en de praktijkhouder is. Daarnaast werkt Monique sinds 1995 gemiddeld 2 dagen per maand voor Stichting Ons Tweede Thuis (www.onstweedethuis.com) te Aalsmeer. Cliënten van deze stichting, met een verstandelijke of meervoudige handicap, behandeld Monique op een van de locaties van deze stichting. Per april 2014 is Monique bestuurslid (op dit moment penningmeester en portefeuillehouder kwaliteit) van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten, dit is zij al eerder geweest van 2004-2010.

 

Jelleke (J.) van Vliet
Jelleke werkt met ingang van september 2010 in onze praktijk. In eerste instantie als invaller tijdens een zwangerschapsverlof. Vanwege de drukte in de praktijk is Jelleke bij ons blijven werken. Op dit moment werkt Jelleke gemiddeld anderhalve dag per week bij ons; op donderdag en om de week op woensdag of. Jelleke is in 1975 afgestudeerd te Utrecht, en heeft in 2001 een aanvullende opleiding Kindertandverzorging te Nijmegen afgerond. Sinds 2002 heeft Jelleke haar eigen praktijk te Vreeland waar ze drie dagen per week werkt. Door de jaren heen heeft ze in verschillende algemene tandartspraktijken gewerkt. Jelleke is naast haar werk actief in het regioteam van de regio Midden Nederland van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten.

 

Agnes (A.) van der Jagt
Per 1 april 2013 versterkt Agnes ons team. Agnes is in 1993 afgestudeerd aan de opleiding tot mondhygiënist te Amsterdam. Gedurende haar carrière heeft zij in verschillende algemene tandheelkunde-praktijken gewerkt. Van 1999 tot juni 2013 heeft ze gewerkt in een tandartspraktijk te Uithoorn. Agnes werkt op de dinsdagen, woensdagen en vrijdagen bij ons. In de twintig jaar dat Agnes werkzaam is als mondhygiënist heeft zij veel ervaring ontwikkeld in het behandelen van kinderen, angstige patiënten en mensen die extra zorg nodig hebben. Agnes is lid van de Tuchtcommissie voor Verenigingsrechtspraak van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten.

 

Wahida (W.) Abdel Alim Hassan
Met ingang van januari 2018 werkt Wahida Abdel Alim Hassan bij ons. Uitbreiding was nodig vanwege toenemende drukte in de praktijk. Wahida kenden we al omdat zij al bij ons in de praktijk kwam voor behandeling. Wahida heeft in september 2018 haar diploma mondhygiënist aan de opleiding Mondzorgkunde te Amsterdam ontvangen. Wahida werkt bij ons op donderdag en om de week op woensdag, daarnaast werkt ze al geruime tijd in een tandartspraktijk te Aalsmeer.

 

Jolande (J.M.C.) de Bruijn
Jolande werkt sinds april 2011 bij ons als balie-assistent, op dit moment 24 uur per week, in een duo-functie met Paulina Seelen. Onze balie-assistenten regelen de administratie, maken de afspraken en beantwoorden de telefoon en emails, daarnaast zijn ze onze BHV-ers (bedrijfshulpverleners). Ook voor onze buren Manuele Therapie De Ronde Venen nemen ze de telefoon op en regelen de afspraken.
Jolande is geen mondhygiënist, maar oorspronkelijk oefentherapeut mensendieck.

 

Paulina (P.K.) Seelen
Paulina is werkzaam geweest bij diverse bedrijven als secretarieel/administratief medewerkster en is per 1 juli 2013 voor 20 uur per week bij ons als balie-assistent komen werken. Ze vervult deze functie samen met Jolande de Bruijn zodat u tijdens onze openingstijden altijd met uw vragen terecht kunt bij onze balie. Ook Paulina neemt administratieve taken op zich, plant afspraken en handelt emails af voor ons en voor Manuele Therapie De Ronde Venen. Daarnaast is ook zij BHV-er (bedrijfshulpverlener) van de praktijk.

 

 

 

 

Monique de Bruin
Monique de Bruin
Jelleke van Vliet
Jelleke van Vliet
Agnes van der Jagt
Agnes van der Jagt
Wahida Abdel Alim Hassan
Wahida Abdel Alim Hassan
Jolande de Bruijn
Jolande de Bruijn
Paulina Seelen
Paulina Seelen

sitemap Mondhygiënepraktijk De Ronde Venen
kernwoorden
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten