Vacature baliemedewerker 20 uur

Kom jij ons helpen? Wij zoeken een enthousiaste baliemedewerker (20 uur per week) voor de komende 6 maanden.

 

Hoe ziet je werk er uit?

Je werkt als spin in het web voor 3 praktijken (mondhygiënisten, tandartsen en manueel therapeuten) gevestigd in Gezondheidscentrum Croonstadt in het centrum van Mijdrecht. Je begint je dag door de binnengekomen berichten te controleren en vervolgens verwelkom je onze patiënten met een glimlach. Je beantwoord binnenkomende telefoontjes en e-mails op een vriendelijke en professionele manier. Het plannen van afspraken doe je met onze softwaresystemen. Je bewaart hierbij goed het overzicht en bent stressbestendig. 

 

Wat biedt jij?

Als de perfecte kandidaat heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden en kan je snel schakelen. Natuurlijk heb je een dienstverlenende en klantvriendelijke instelling en bent handig met een computer. Je bent een passende aanvulling op ons team en enige werkervaring in de gezondheidszorg of een opleiding in de secretariële sfeer is zeker een pluspunt.

 

Wat bieden wij?

Een prettige werkomgeving in goed georganiseerde praktijken. Je wordt ingewerkt en indien nodig bieden we cursussen en nascholing aan om jou kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. De werktijden zijn voornamelijk in de ochtenduren, in afstemming met je collega’s. Na afloop van het halfjaarcontract is verlenging mogelijk.

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en stuur je sollicitatiebrief met CV naar vacature.croonstadt@gmail.com . Overdag zijn wij lastig bereikbaar voor vragen maar stuur gerust een email of spreek een bericht in bij Monique de Bruin (06-23259298) zodat we terug kunnen bellen.

Zie onze websites voor meer informatie over ons; www.mondhygienedrv.nl, www.tandartsderondevenen.nl en www.manueletherapie-drv.nl.

 

 

 

Prijswinnaar elektrische borstel


sitemap Mondhygiënepraktijk De Ronde Venen
kernwoorden
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten